Reviews

Vakkundig.

Ik had al jaren last van lage rugpijn. Dankzij de massages en tips van Ellen gaat het een stuk beter. Ze neemt ruim de tijd om naar je te luisteren en  de behandeling is zonder meer vakkundig.

Maarten Zonruiter

Professioneel

Ik vond het eigenlijk best eng om voor een massage te gaan, maar nu ga ik al enige jaren met regelmaat naar Ellen voor een goede professionele massage!.Ik heb vaak last van mijn onderrug en Ellen weet dat er in een handomdraai uit te krijgen. Het bevalt me zo goed, dat ik er ongeveer 1 keer per maand kom. Ook een ontspanningsmassage is op zijn tijd heerlijk. Door de lockdown waar we natuurlijk allemaal mee te maken hebben heb ik ook meer last van mijn rug dan ik in lange tijd gehad heb.

Ellen, ik hoop snel weer langs te mogen komen!

Clea Moerkerken

Doelgericht.

In de praktijk van Ellen Waltmans heb ik in een relaxte en ontspannen sfeer een doelgerichte behandeling ervaren. In de praktijk hangt een goede ambiance waardoor de behandeling als heel prettig wordt ervaren. Ik hoop binnenkort weer van een volgende behandeling gebruik te maken. Kijk er al naar uit.

Ria Akkermans

Kundig

Ellen is een heel kundig en warm persoon. Voel mijzelf altijd erg op mijn gemak. De behandelingen zelf heb ik ook altijd als zeer fijn ervaren.

David Kanters

Een aanrader

Ik ken Ellen als mijn yogadocent, maar ook als de masseuse waar ik regelmatig voor een behandeling kom. Dat kan een ontspanningsmassage zijn, of bij eventuele klachten, een sportmassage. Beide behandelingen hebben het beoogde resultaat. Mijn laatste bezoek aan Ellen was voor een sessie van een vol uur. Nu niet alleen schouder, rug en nek, maar ook benen en voeten. Een aanrader. En dat ik elke zes à zeven weken weer afspreek, zegt eigenlijk voldoende.

Elly Hazenberg

Behandeling op maat

Ellen is zeer professioneel in haar aanpak.

Alles wordt in overleg gedaan en tijdens de behandeling houdt zij contact met je over de voortgang en of het prettig is. De persoonlijke benadering en behandeling op maat kan ik iedereen aanraden. Top.

Gabrielle O'Chantel

Eindelijk geholpen

Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling van mijn klachten in nek en rug kwam ik bij Ellen terecht. Dit was een goede keuze. Bij Ellen krijg ik niet alleen de juiste massage maar ook een luisterend oor, waar tijd niet zo heel belangrijk is. Klachten zijn sterk verminderd, dat is geweldig. Ik krijg ook altijd tips en tricks mee om thuis mee aan de slag te gaan. Ellen is TOP, met oog en aandacht voor de mens. Een echte aanrader.

Remco kluitmans

Luisterend oor

Als ik weer naar Ellen mag is dat voor mij altijd een feestje. Buiten het feit dat ze heel kundig, een heel pallet aan technieken beheerst en altijd aan het bijleren is, is zo ook altijd heel erg geïnteresseerd in jou. Dat maakt het voor mij dat ik iedereen kan adviseren een afspraak te maken, of je nu een ontspannende massage wilt ondergaan of klachten hebt Ellen zal altijd haar uiterste best doen om je te ontspannen, te helpen.

Petra scheepmaker

Combinatie van technieken

Na jarenlange goede ervaringen bij een shiatsu/cranio sacraal masseur in Rotterdam moest ik noodgedwongen op zoek naar een andere persoon en een andere locatie. Die heb ik tot volle tevredenheid gevonden in Ellen. Zij combineert meerdere disciplines ineen wat als resultaat geeft dat je, afhankelijk van de klacht, precies dat vindt wat je nodig hebt. Zij neemt alle tijd om je klacht(en) te doorgronden en goed met je te overleggen over wat haar behandelingsplan is. Ik ben heel tevreden en zal zeker, als ik dat nodig heb, gebruik blijven maken van haar expertise.

Groet en tot snel. Margot 

Super ervaring(en),

Wat is het fijn om weer bij Ellen Waltmans geweest te zijn. Of je weer herboren ben als je praktijk uitloopt. Het is altijd netjes en schoon met een fijne temperatuur. Ellen Waltmans ontvangt je altijd even warm en stelt je gelijk op je gemak. Door de verschillende behandelingen die ze kan geven of combineert tijdens haar behandeling gaan eventuele klachten na genoeg altijd weg. Na de behandeling krijg je ook vaak nog tips mee of oefeningen mee die je thuis heel makkelijk kan doen om de eventuele klachten die je had te voorkomen of in ieder geval te verlichten. 

Ik zou iedereen de praktijk van Ellen Waltmans aanraden.

A.van Blerck

Triggerpointtherapie

Voor mij was dit mijn eerste ervaring met triggerpointtherapie. En ik ben nog steeds onder de indruk van wat het mij gebracht heeft. Ellen heeft mij op een zeer deskundige wijze geleerd mijn triggerpoints zelf te behandelen. Sinds de triggerpoints in mijn schouders en nek zijn verdwenen heb ik geen duizeligheidsklachten meer gehad en ook mijn andere klachten worden steeds minder. Ellen is zeer helder en duidelijk in haar uitleg. Is open en prettig in haar communicatie en geeft gericht advies en denkt mee. Ellen hartelijk dank voor je deskundige en betrokken hulp.

Mw Honee

A.P.K.

Al een aantal jaar regelt Ellen de APK van mijn spieren. Dankzij o.a. haar vakmanschap heb ik de laatste jaren geen blessures gehad. Gezien mijn leeftijd (63 jaar) kan ik nog steeds als een jonge hond bewegen op de tennisbaan. Ik kan haar zeker aanbevelen. 

J den Breejen